Me

Siirtyminen uuteen organisaatioon on huippu-urheilussa ja työelämässä nykyään arkipäivää. Työuran varrella voi olla lisäksi useita työkomennuksia ja paikkakunnan vaihdoksia. Hyvän ja menestyneen työsuhteen takaamiseksi on muutosten yhteydessä hoidettava monia käytännön asioita.

Paikkakunnan vaihdoksen yhteydessä ensimmäisiä askelia ovat viihtyisän asunnon etsiminen ja kohdealuetta koskevan tiedon hankkiminen. Mitä laadukkaammin ensivaiheet hoidetaan, sitä nopeammin työntekijä perheineen asettuu uuteen ympäristöönsä.

Kotimaiset urheiluorganisaatiot tarvitsevat kiristyvillä pelaaja- ja urheilijamarkkinoilla useita kilpailutekijöitä. Hyvät yleisolosuhteet viestivät, että organisaatio huolehtii urheilijoistaan kokonaisvaltaisesti.

Yli 15 vuoden omakohtaisella kokemuksella tiedämme, mitkä ovat kotimaisen ja kansainvälisen relokaation haasteita. Haluamme tukea organisaatioita ja työntekijöitä näissä haastavissa tilanteissa ja tarjota palveluja, jotta siirrot olisivat entistä sujuvampia.

Inka Pirnes

NOMADeko Oy:n perustaja, KM

”Olosuhteilla on merkitystä, kun nykyajan nomadit siirtyvät uusille työperäisille pelikentille.”

Inka on kokenut henkilöstöalan ammattilainen, jolle globaali liiketoimintaympäristö on tuttu. Taustalla on urheilu-ura kilpatanssijana, jonka aikana hän sai edustaa Suomen maajoukkuetta ja voittaa kaksi Suomenmestaruutta. Arvomitaleja kertyi myös kansainvälisiltä parketeilta. Inka on nykyajan nomadi, joka on kotimaansa lisäksi asunut Ruotsissa, Sveitsissä, Venäjällä ja USA:ssa.

Esa Pirnes

NOMADeko Oy:n osakas

”Urheilija tarvitsee tukea jatkuvissa olosuhteiden muutoksissa, jotta voi rauhassa keskittyä työnsä tekemiseen.”

Esa on pitkän uran tehnyt ammattijääkiekkoilija, jolla on runsaasti kokemusta kotimaisista ja kansainvälisistä (SM-liiga, SHL, NLA, KHL, NHL, AHL) kaukaloista. Hän on kolminkertainen Suomenmestari, jolla on takana yli sata A-maaottelua ja neljät MM-kisat. Esa on muuttamisen ja verkostoitumisen ammattilainen, joka pärjää haastavissakin tilanteissa määrätietoisen asenteensa sekä kokemuksensa ansiosta.